Наш блог| Нов оглас| Контактирајте не | |

Ја заборавивте лозинката??

flag

MOTORNI PILI
Продажба

MOTORNI PILI

Датум на креирање: 16/08/12
Состојба: Ново
Преговарачка цена: Не
Локација: Штип
Цена
70 €

Опис на производот од продавачот

MOTORNI PILI , ZAFATNINA (cm³) 35,2
MOKNOST (kW/PS) 2.2/2,9
TEZINA (kg)4,2
MAC-SINA-45sm
DVOTAKNA MASINA.

Објавите го вашиот оглас БЕСПЛАТНО